ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان
حسین افشین در مراسم رونمایی از دو محصول دانشبنیان راهبردی صنعت نفت در پردیس انرژی اهواز عنوان کرد: استان خوزستان دارای ظرفیت قابل توجهی در حوزه دانشبنیان است و بر همین اساس، از توسعه شرکتهای دانشبنیان استان در حوزههای دارای مزیت و متناسب با توانمندی استان حمایت میکنیم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور در جریان سفر یک روزه خود به اهواز، از دستاوردهای متخصصان یک شرکت دانشبنیان فعال در حوزه بازچرخانی آب و مدیریت پسماندهای استخراج نفت بازدید کرد.
اولین فراخوان اعتبار مالیاتی سال ۱۴۰۴ شروع شده و شرکت ها میتوانند از ٢٧ اسفندماه ۱۴۰۳ تا پایان اردیبهشتماه ۱۴۰۴ پروژه های تحقیق و توسعه خود را در سامانه اعتبار مالیاتی ثبت نمایند.
عبدالحسن بهرامی ضمن تاکید بر اینکه برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در کشور، داشتن یک نقشه راه ضروری است، تصریح کرد: با توجه به اینکه اکثر منابع تجدیدپذیر مانند نیروگاههای خورشیدی و بادی از تجهیزات پیچیدهای بهره میبرند، باید استانداردها و نظارت کافی بر واردات این تجهیزات به درستی اعمال شود تا پس از چند سال شاهد به وجود آمدن گورستانی از تجهیزات ناکارآمد و کمکیفیت در کشور نباشیم.
ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان آب، انرژی و محیطزیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری به منظور برنامهریزی حمایت از توسعه بازار شرکتهای دانشبنیان، در نظر دارد نسبت به گردآوردی و جمعبندی اطلاعات عمومی شرکتها و دریافت پیشنهادها و درخواستهای آنها اقدام نماید.
سید محمد مهدی نوربخش، با اشاره به عزم دولت برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی و بادی در کشور، به ضرورت رعایت استانداردهای معتبر ملی و بینالمللی و ایجاد آزمایشگاههای مرجع و اکرودیته تأکید کرد. ایجاد این آزمایشگاهها و استقرار فرآیندهای کنترل کیفیت، تضمینکننده سرمایهگذاری دولت و بخش خصوصی و حداکثر انتفاع از این زیرساختها برای توسعه انرژیهای پاک در کشور خواهد بود.