با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، محرومیت زدایی مناطق کم برخوردار شتاب خواهد گرفت.

با مشارکت ستاد توسعه فناوری های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست و بنیاد علوی و با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، محرومیت زدایی مناطق کم برخوردار، شتاب خواهد گرفت.

 

ستاد توسعه فناوری های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست و بنیاد علوی، با هدف محرومیت زدایی از برخی مناطق کم برخوردار و اشتغالزایی برای خانوارهای کم درآمد از طریق توسعه مشاغل خانگی و کسب و کارهای کوچک همکاری مشترکی را آغاز نمودند. در همین راستا پس از شناسایی شرکت های دانش بنیان و توانمند در زمینه گلخانه های کوچک مقیاس و استخرهای آبزی پروری خانگی
، طی نشست مشترک ستاد و بنیاد علوی، از تعدادی از این شرکت ها دعوت به عمل آمد تا برنامه های خود را برای اجرای طرح های گلخانه و استخرهای آبزی پروری کوچک مقیاس ارائه نمایند.

در این نشست، نمایندگان دفتر مجری طرح توسعه گلخانه های وزارت جهاد کشاورزی و موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی نیز به عنوان ازمان های متولی امر گلخانه ها حضور داشتند و برنامه های شرکت ها را  از منظر کارشناسی مورد بررسی قرار دادند.

در پایان نشست، دکتر ابراهیم، دبیر ستاد بر نقش شرکت های دانش بنیان در کاهش هزینه اجرای طرح ها و افزایش بهره وری از طریق استفاده از فناوری تاکید نمودند و عناون کردند می توان از ظرفیت همه شرکت ها بدون محدودیت در این راستا استفاده کرد.

در گام بعدی، شرکت ها پیشنهادات اجرایی خود را با توجه به ظرفیت ها، محدودیت ها و تفاوت های هر کدام از مناطق تحت پوشش بنیاد علوی ارائه خواهند داد و در نهایت در صورت تصویب کارگروه مشترک ستاد و بنیاد و پس از انعقاد قرارداد، طرح های مصوب اجرایی خواهد شد. هدفگذاری اولیه این طرح، اجرای 30 پایلوت در 8 منطقه از مناطق کم برخوردار مورد حمایت بنیاد علوی خواهد بود.

 

 

کلمات کلیدی

تصاویر

 ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان
//isti.ir/ZFv2