با امضای یک تفاهمنامه همکاری مشترک؛
توانمندسازی مددجویان با ایجاد مشاغل نوآورانه و دانشبنیان سرعت گرفت
تفاهمنامه همکاری مشترک میان ستاد توسعه فناوریهای آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) امضاء شد تا با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان مرتبط با حوزه فعالیت ستاد توانمندسازی مددجویان رونق گیرد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تفاهمنامه همکاری مشترکی میان اسماعیل قادری فر رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نادرقلی ابراهیمی دبیر ستاد توسعه فناوریهای آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و حجت الله عبدالملکی معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) امضاء شد.
توانمندسازی مددجویان از طریق ایجاد اشتغال پایدار در حوزه مشاغل نوین، نوآورانه و دانشبنیان با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان مرتبط با حوزه فعالیت ستاد ،موضوعی است که این تفاهم نامه همکاری دنبال می کند.
با امضای این تفاهمنامه همکاری ارتقای فناوری در اشتغالهای ایجادی برای مددجویان کمیته امداد با استفاده از ظرفیت طرفین مبتنی بر الگوی اقتصاد دانشبنیان هدف قرار گرفته شد.
همچنین سیاستگذاری، برنامهریزی و اقدام مشترک برای اجرا، تجاریسازی و گسترش طرح های فناورانه برای مددجویان کمیته امداد در مناطق مختلف کشور با این اقدام سرعت می گیرد تا شاهد ایجاد اشتغال پایدار و افزایش سطح درآمد مبتنی بر مزیت های نسبی هر منطقه باشیم. همکاری برای اجرای طرح های فناورانه شاخص در کشور با به اشتراک گذاشتن ظرفیت های طرفین تفاهمنامه و همینطور استفاده از توان سایر نهادهای مرتبط در کشور نیز دیگر هدف این تفاهم نامه است.
در این راستا ستاد اقداماتی همچون شناسایی مناطق روستایی و محروم دارای اولویت بر اساس شاخصهای مربوط، شناسایی مددجویان دارای شرایط اولیه بهمنظور مشارکت در فعالیتهای توانمندسازی، مساعدت در فراهم کردن زیرساختهای لازم طرح و آموزش مددجویان و تعریف بستههای حمایتی در قالب تسهیلات و یا حمایتهای بلاعوض بهمنظور کاهش ضریب ریسک مشارکت مددجویان در این طرح را انجام می دهد.
نتایج این همکاری مشترک در این مرحله در دو حوزه گلخانه و واحدهای پرورش ماهی کوچک مقیاس در جامعه هدف به اجرا در می آید و موجب افزایش ضریب نفوذ فناوری در کشور و همچنین کاهش فقر و محرومیت در مناطق کمتر توسعهیافته می شود.
ارسال به دوستان