با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان آب، انرژی و محیط زیست
رویداد کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی برگزار میشود
رویداد کارآفرینی و فناوری های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی همراه با معرفی فناوریهای موجود در مراکز و موسسات تحقیقاتی سازمان تات، 26 و 27 آذرماه در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار می شود.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، فناوریهای نوین در حوزه ها و بخش های تولید، برداشت و حمل و نقل محصولات کشاورزی و غذا، نگهداری، انبار داری و افزایش ماندگاری، بسته بندی و فرآوری، ترویج و آموزش کشاورزی با بکارگیری فناوری های نوین آموزشی(متاورس و ...)، کاربرد هوش مصنوعی/ اینترنت اشیاء و ...، سنجش و پایش میزان ضایعات، تولید محصولات جدید( با ارزش افزوده بالا)، زیست فناوری و ژنتیکی و نان و شیرینی و پسماندها و محیط زیست از محورهای این رویداد است.
گفتنی است به 10 ایده/ فناوری برتر جوائزی اعم از نقدی و غیرنقدی، فضای استقرار، معرفی به نهادهای حامی/سرمایهگذار و معرفی به رسانههای استانی و ملی اعطا می شود.
علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات به نشانی agriwaste.areeo.ac.ir مراجعه کنند.
ارسال به دوستان