طی نشستی در معاونت علمی بررسی شد

ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان برای امدادرسانی بهتر به مناطق سیل‌زده جنوب کشور

نشست «بررسی وقوع حادثه ناگوار سیل در مناطق جنوبی استان سیستان و بلوچستان» در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر کمک‌رسانی بخش‌های مختلف جهت کاهش رنج مردم به منظور یاری رسانی در بازسازی زیرساخت‌های تخریب شده و اسکان موقت برگزار شد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، در این نشست، جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با تأکید بر جایگاه ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان عمران و ساختمان و ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان آب، اقلیم و محیط زیست گفت: ما در حوزه معاونت علمی یک سری ستادهای موضوعی اقتصاد دانش بنیان داریم که یکی از این حوزه‌ها، ستاد عمران و ساختمان است. با توجه به بازدیدی که وزیر راه و شهرسازی از مناطق سیل زده داشت، موضوع اسکان‌ موقت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح شد که سازه‌های نوینی با عملکرد بهتر نسبت به چادرهای سنتی داشته باشیم، تا کمک کنیم در این بحران‌ها از تمام ظرفیت‌های دانش‌بنیان‌ها استفاده شود.

در ادامه، هادی تاج الدین، معاون ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان عمران و ساختمان ضمن اشاره به شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: با همکاری پژوهشکده سوانح بنیاد مستضعفان فهرستی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان که توانایی کمک به مناطق سیل زده دارند را آماده کرده ایم تا از توانمندی این رکت‌ها حداکثر بهره‌مندی را بنماییم. امیدواریم این شرکت‌ها تمام ظرفیت‌های خود را استفاده کنند تا آمادگی بیشتری برای مواجهه با سوانح بعدی داشته باشیم.

وی افزود: قصد داریم که بحث اسکان موقت را برای توسعه شهرها استفاده کنیم و سازه‌هایی که علاوه بر پایداری، دارای ظرفیتی خوبی هستند را در این خصوص استفاده کنیم.

در ادامه این نشست، شرکت‌های مختلف با معرفی خدمات و ظرفیت‌های خود در کمک به مواجهه با سوانح و بحران‌ها در کشور با یکدیگر به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کلمات کلیدی

تصاویر

 ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان  ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان
//isti.ir/ZPGx